fbpx

FAQ

Categorie: FAQ

Na de behandeling kunt u met pin betalen. Ik kan geen cash accepteren.

Categorie: FAQ

Een sportmassage richt zich op het verbeteren van de doorbloeding in de spieren, omdat die vast zitten, krampen, knopen hebben. Dit komt vaker voor tijdens sporten, maar ook een verkeerde houding of langdurig dezelfde houding. Ook een niet-sporter heeft veel baat om de spieren in goede orde te houden.

Categorie: FAQ

wat zijn de contra indicaties?

Categorie: FAQ

Nee, u hoeft geen handdoek mee te nemen.

De massage begint op het moment dat u binnen komt. Daar hoort ook de opgedekte massage ruimte bij. Wij zorgen voor alle nodige massage handdoeken en hebben hierdoor maximale controle op de hygiene in de praktijk.

Categorie: FAQ

Bij sportmassage kan de oorzaak van een kramp of een pijn in een spier ergens uit het lichaam komen. Als de masseur het van toegevoegde waarde vindt zal deze in overleg met u tijdens de eerste keer een intake/inspectie uitvoeren.

Bij een sporttherapie komen personen met een zorgvraag. Bij een zorgvraag is een inspectie en een clientendossier een verplicht onderdeel om u zo goed mogelijk met uw vraag te helpen.

Categorie: FAQ

Massage is bedoeld voor mensen die gezond zijn. Mocht u een klacht hebben die misschien wel medisch zou kunnen zijn, dan kan u doorverwezen worden.

Categorie: FAQ

Een massage door een masseur wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Alleen massage door medisch personeel (BIG geregistreerd) kunnen soms vergoed worden. Indien het vergoed zou worden dan zijn het een klein aantal zorgverzekeraars die €50,= per jaar vergoeden. Ik vind het eerlijker naar iedereen om een andere wijze van vergoeding te geven. Om die reden werkt Sportmassage Harderwijk met een stempelkaart. Bij 9 behandelingen ontvangt u gratis één behandeling van 35 minuten. Desgewenst kunt u tegen een kleine bijbetaling de behandeling verlengen naar 50 minuten. Daarna kunt u weer opnieuw sparen voor de volgende gratis behandeling.

[instagram-feed]