fbpx

Sportmassage, ontspanningsmassage. Hoe fijn is het om een originele massagebon te geven? Hoe leuk is het om een kado te ontvangen waar je van kan genieten? Hoe lekker is het om een massage te ontvangen?

Massagebon voor sportmassage, ontspanningsmassage of deep relax massage

Een massagebon om van te genieten

Een waardebon als kers op de prestatie

Er zijn heel veel evenementen waar wij Nederlanders aan meedoen, Ropa run, Alpe d’huzes, Mont Vertoux, 4-daage van Nijmegen, een marathon of triatlon. En vergeet niet elke prachtige persoonlijke sportprestatie. Super goed dat hij of zij dit gehaald heeft. Daar hoort nog een mooie waardering bij. Hoe denk je dat de sporter het voelt als hij een massage kado krijgt?

Een massagebon als een uniek verjaardagskado

Wil je echt een origineel verjaardagskado geven? Denk dan eens aan een heerlijke massage. Misschien een ontspannende massage, of iets specifieker zoals een sportmassage. Wil je echt je vriendin of vriend een diepe ontspannende massage geven?
Maar laat je vriend of vriendin zei de massage kiezen. Iedereen waardeert een massagebon.

Een massagebon als bingoprijs of loterijprijs

Zoek je een origineel bingoprijs of een loterijprijs. Wat dacht je van een massagebon?

Maak je keuze van waardebon

Een massagebon kan vanaf €10,= voor elk gewenst bedrag. De massages zijn standaard €35 voor 35 minuten, €50 voor 50 minuten en €90 voor 90 minuten. De bon wordt met de uiteindelijke prijs verrekend, ook als de gelukkige een massage van een langere duur wilt. Er is geen geld-terug of omruilen-voor-geld regeling.

Je kunt zelf kiezen welke massage je wilt, of laat de ontvanger zelf de “massage naar keuze” kiezen.

Om de sfeer compleet maken is er bij elke massagebon een flesje met heerlijke massage olie naar keuze bij. Mocht je wat completer pakket willen dan kan je nog andere oliën kiezen voor €1 per flesje. Zo kan je kiezen uit 16 verschillende geuroliën.

Vul onderstaand formulier in en geef eventueel de andere oliën op. Ik zorg dat je zo snel mogelijk de kadobon kan ophalen of thuiskrijgt.

Je vriend of vriendin kan via deze website haar specifieke massage boeken op het tijdstip wanneer zij het zelf schikt en de kadobon als betaling afgeven.

Bestel de waardebon

    Bestel hier uw waardebon:


    [instagram-feed]